Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • aenea
    Participant

    Aargh! I just posted a detailed question here but it is not appearing in the forum.
    When I go into my profile it says 1 topic started but when I try to display that topic I get the response
    ‘Oh, bother! No topics were found here.’
    so it looks like there’s a problem with the support forum software.

    If this post also fails I’ll go over to the WordPress support forum and post my query there.

    aenea
    Participant

    Odd. That post worked.
    I’ll try again to post my question and, if it succeeds, this one can be deleted.

    aenea
    Participant

    Still having problems – my second attempt to post my query also failed to appear on the forum. I have posted it on the WordPress Support Forum for Announcer instead.

    Will have one final go here, using a different browser.

    aenea
    Participant

    Nope, a third attempt, using Chrome instead of Firefox, also failed.
    Please can you refer to my query on the WordPress support forum
    https://wordpress.org/support/topic/new-version-not-compatible-with-old/#new-topic-0

    Hi aenea,

    Sorry for the inconvienence.
    Since your post had more than one link, it got captured as spam and came for review.

    I’ve approved it now.

    Not compatible with previous version

    I’ll go through your question and answer at both the places.

    Thanks,
    Aakash

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Subscribe for updates

Get updates on the WordPress plugins, tips and tricks to enhance your WordPress experience. No spam.